Informatie

Na de ledenvergadering van Helenaveen en Griendtsveen in oktober 2015 is het groene licht gegeven om een verdere samenwerking met elkaar, zoals een fusie, te onderzoeken. Het doel hiervan is om gezamenlijk het voetbal in beide dorpen op langere termijn zo goed mogelijk te bedienen.

In de gecombineerde bestuursvergadering, samen met de fusiecommissie, is in maart 2016 besloten om met ingang van het seizoen 2016/2017 zowel de junioren- als de seniorenafdeling van Helenaveen en Griendtsveen samen te voegen. Alle teams worden hierbij ingeschreven bij de KNVB als ST-team.

Met deze tijdelijke opzet maken de verenigingen gebruik van de mogelijkheid die de KNVB biedt voor verenigingen die van plan zijn om te fuseren om ook het standaardelftal als samenwerkingsteam in te schrijven.

Alle voetbalactiviteiten vinden vanaf het seizoen 2016/2017 plaats op sportpark De Sticker in Helenaveen.