Reünie
Zaterdag, 16 Juni 2018

Op 14 januari j.l. heeft SV Helenaveen/Griendtsveen de jaarlijks terugkerende nieuwjaarsreceptie gehouden. Tijdens deze bijeenkomst is Wil Cox onderscheiden voor zijn 50-jarige actieve lidmaatschap, wat tot op heden een unicum is binnen onze club.

Vanwege dit feit is besloten om een “reünie” van (oud-)spelers en oud-trainers te organiseren die wordt gehouden op zaterdag 16 juni. Op die zaterdagmiddag wordt er een wedstrijd gespeeld waarvoor tal van (oud)-leden uitgenodigd worden die voetballend maar ook anderszins actief zijn geweest bij de voetbalvereniging in de periode dat Wil zelf ook gevoetbald heeft. Er zijn al bijvoorbeeld diverse trainers benaderd om hun enthousiasme te peilen en allen hebben toegezegd graag hierbij aanwezig te willen zijn.

Dus ben jij in die periode speler, leider, bestuurder, kantinebeheerder, lid van een of andere commissie, of andere vrijwilliger geweest dan ben je welkom op deze middag/avond waarvan we hopen dat er dat eentje wordt om nooit meer te vergeten. Over de verdere ontwikkelingen (uitnodigingen, aanmeldingen, dagindeling, programma) wordt je via het weekbericht maar ook via Facebook op de hoogte gehouden.

Als je een van al deze mensen bent en ideeën hebt over de invulling van deze dag dan is je mening en of gedachte daaromtrent welkom en kun je je melden bij: Marcel Cox: 06-13903021 of Michiel Penninx: 06-51957562