Informatie seizoen 2018-2019

Gepubliceerd: woensdag 08 augustus 2018 Geschreven door Webmaster

Het nieuwe seizoen is in aantocht. Hier volgen daarom enkele mededelingen hierover.

Trainen
Vanaf 23 augustus is er elke donderdag om 20:15 uur trainen op ons sportpark, onder leiding van Steven Douw v/d Krap.
We vertrouwen op een hoge opkomst zodat de teams in goede conditie het nieuwe seizoen in gaan.

Afmeldingen
Afmeldingen voor wedstrijden of trainen s.v.p. doorgeven per telefoon of anders via een app direct naar de leider of trainer zelf. Hier is de team app uitdrukkelijk NIET voor bedoeld. Voor praktische informatie zoals vertrektijden, afgelastingen ed. wel.

Zaterdag 25 augustus: Sportpark-klusdag
Op 25 augustus willen we onze leden vragen ’s ochtends onze commissies mee te helpen om het sportpark klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.
Er moeten nog diverse klusjes gedaan worden en vele handen maken licht werk. Naast bijvoorbeeld reclameborden verhangen moeten ook diverse kleine werkzaamheden plaatsvinden in en rondom de kantine/materialenruimte. Kom ook even een paar uurtjes helpen. We beginnen rond 9:00.

Veteranen
De veteranen spelen op 1 september hun eerste wedstrijd, thuis tegen SJVV. Aanvang is om 17:00. Er wordt 2x 35 minuten gespeeld. Tenues, broeken en sokken worden gesponsord door “De Morgenstond”. Deze week wordt er een team app aangemaakt voor de laatste updates. Leiders voor de veteranen zijn Michiel Penninx en Sylvian Koopmans. Wij zoeken hiervoor nog aanvulling.

Het 1e
Het eerste elftal speelt op 23 september hun eerste competitiewedstrijd. Het exacte wedstrijdschema wordt 17 augustus bekend en is ook bekend in de voetbal.nl app. Tenues, broeken, sokken en trainingspak (zondag) worden gesponsord door “In d’Ouwe Peel”. Deze week wordt er een team app aangemaakt voor de laatste updates.
Leider voor het eerste team is Roy Crommentuijn. Wij zoeken hiervoor nog aanvulling.