WK Bokkenollen & Limonollen

Gepubliceerd: zondag 30 september 2018 Geschreven door Webmaster

Aankomend weekend (6 en 7 oktober) is in Griendtsveen het WK Bokkenollen & Limonollen. Leden van onze vereniging helpen ook mee tijdens dit gezellige evenement. Kom jij ook een kijkje nemen?

Het startschot is zaterdag om 12.00 uur te horen en het laatste team zal om ongeveer 18.00 uur vertrekken. ’s Avond vanaf 20.00 uur zal het te doen zijn op het kanaal met de band The Rousers en DJ TikTak Theo. Op zondag is het de beurt aan de jeugd tijdens het Limonollen. Ook dit kampioenschap start om 12.00 uur. Na de wedstijde zal de Helenaveense jeugdband The Golden Monky’s in de feesttent te horen zijn.