Ledenvergadering 17 maart uitgesteld

Gepubliceerd: woensdag 09 maart 2016 Geschreven door Fusiecommissie

De ledenvergadering van 17 maart voor een definitieve beslissing over de fusie tussen Griendtsveen en Helenaveen is uitgesteld. Momenteel is de fusiecommissie druk doende om de juridische haken en ogen in kaart te brengen die een fusie met zich meebrengt. Hierbij wordt naast een adviseur van de KNVB ook met een notaris gekeken naar diverse varianten. De juridische uitwerking is echter complexer en kost meer tijd dan van te voren was ingeschat. De juridische invulling is een belangrijk onderdeel van het totale fusievoorstel. Daarom is in gezamenlijk overleg besloten om de ledenvergadering die op 17 maart stond gepland in zowel Griendtsveen als Helenaveen uit te stellen.

De fusiecommissie werkt samen met beide besturen er op een positieve manier hard aan om tot een gedegen fusievoorstel te komen dat op een later tijdstip aan de ledenvergadering zal worden voorgelegd voor goedkeuring.

Excuus voor het ongemak.