JoomlaTemplates.me by BlueHost Reviews

De Wedstrijden

za 25 mei. 09:00 uur H'veen-G'veen JO10-1 Haelen JO10-2  
za 25 mei. 17:00 uur H'veen-G'veen Veteranen Neerkandia Veteranen  
zo 26 mei. 10:00 uur Haelen 3 H'veen-G'veen 1  

Samenwerkinsteams 2015/2016

In mei en juni 2015 hebben SV Helenaveen en RKSV Griendtsveen besloten om met elkaar een samenwerkingsteam op te starten voor het tweede elftal. Doel hierbij is om elkaar te versterken. Zo behoudt Griendtsveen haar 2e elftal en is in Helenaveen het gemakkelijker om 3 seniorenteams in de lucht te houden. ST Helenaveen/Griendtsveen 2 zal tot de winterstop in Griendtsveen voetballen en trainen. Na de winterstop spelen zij in Helenaveen.

Voor de jeugd zijn er zoals al jaren wederom diverse samenwerkingsteams. Dat is dit jaar de C1, E1 en F1. De mini-F bestaat dit jaar uit alleen Helenaveense kinderen. De jeugd speelt de najaarscompetitie in Helenaveen, en de voorjaarscompetitie in Griendtsveen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”