Info-avond RKSV Griendtsveen - SV Helenaveen

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2016 Geschreven door SV Helenaveen & RKSV Griendtsveen

Donderdagavond 21 januari om 21.00 uur is er in de kantine van Sportpark De Stikker een informatieavond voor alle betrokkenen van beide verenigingen. Tijdens deze bijeenkomst zal door de fusiecommissie, bestaande uit leden van Griendtsveen en Helenaveen, een conceptfusievoorstel gepresenteerd worden Namens Griendtsveen wordt deze commissie vertegenwoordigd door Arno van Mullekom, Paul Vossen, Marco Buijs en Rick Kooter en vanuit Helenaveen door Rinus Crommentuijn, Ard Arts en Hans van Neerven.

Afgelopen herfst, na de algemene jaarvergaderingen van beide verenigingen is deze commissie aan de slag gegaan en het voorlopige resultaat van hun bevindingen wordt op deze avond toegelicht. Voor deze avond worden van beide verenigingen uitgenodigd: alle leden, ereleden, leden van verdienste, leiders van zowel jeugdteams als seniorenteams, shirtsponsoren, commissieleden als ook de ouders van alle jeugdleden en natuurlijk onze vrijwilligers.

Er zal deze avond gelegenheid zijn om met elkaar van gedachte te wisselen, vragen te stellen of gewoon als toehoorder aanwezig te zijn. Voorafgaand aan deze bijeenkomst is er een gemeenschappelijke training op hetzelfde sportpark. Spelers van beide verenigingen worden verzocht om tijdig aanwezig te zijn. Aanvang: 19.30 uur en eindigend om 20.30 uur, zodat toch gewoon om 21.00 uur deze info-avond kan beginnen.

Namens bestuur van beide verenigingen.